Megjelent a 2019-es Kautz Konferencia on-line kiadványa

"Kreatív ipar, digitális gazdaság"
Kautz Gyula Emlékkonferencia
2019. június 12.
elektronikus formában megjelenő kötete
Szerkesztők: Reisinger Adrienn, Kecskés Petra, Buics László
ISBN 978-615-5837-70-8
A kötet megjelenési éve: 2020

Hivatkozási forma:

Szerzők (2020) Cím. In: Reisinger Adrienn - Kecskés Petra - Buics László (szerk.) "Kreatív ipar, digitális gazdaság"

A Kautz Gyula Emlékkonferencia elektronikus formában megjelenő kötete. Széchenyi István Egyetem, Győr. p. x.

 

A kötet lektorai:

Poreisz Veronika, Jóna László, Szigeti Cecília, Lőre Vendel, Printz-Markó Erzsébet, Szegedi Zoltán, Süle Edit, Borbély Katalin, Nick Gábor,   

Horváth Eszter, Reisinger Adrienn, Karácsony Péter, Berkes Judit, Nagy Nikoletta, Dusek Tamás, Kurucz Attila, Nagyné Andrásik Ágota,

Hencz Csaba, Kecskés Petra

 

  Szerző 1 Szerző 2 További szerzők Tanulmány címe
1 Ambrus Rita A digitalizáció adóztatásra gyakorolt hatásai
2 Barsi Boglárka Nárai Márta Okos (élhető) települések perspektívái egy hátrányos helyzetű térségben
3 Rebeca del Carmen Cruz Mendoza Kecskés Petra Circular Economy: Reality and Challenges
4 Erdős Ferenc Lendvai Dóra Vállalati tartalomkezelési megoldások és azok megtérülése a hazai vállalatoknál
5 Fekete Kincső Generációk fogyasztói magatartásváltozása a rendezvényszervezésben 
6 Ferenczi Balázs Németh Péter Műhely rendszerű termelés anyagmozgatási igényének meghatározása sorbanállási modell alkalmazásával
7 Görbe Polina  Tősi Júlianna Bódis Tamás Technológiai fejlődés adta lehetőségek a logisztikai rendszerek operatív működtetése során
8 Gróf Katalin Az idegenforgalmi adó jövője a digitalizált turizmusban
9 Horváth Adrián A változó rendelési szokások kihívásai a logisztikai szolgáltatásokban és megoldási lehetőségeik
10 Huszka Péter Platz Petra Élelmiszerfogyasztásunk néhány jellemzője egy emberöltőnyi idővel a rendszerváltás után
11 Juhász Tímea A munka összehangolása a magánélettel
12 Keller Veronika Dernóczy-Polyák Adrienn A magyar húsfogyasztók szegmentálása nemzetközi skálák alapján
13 Keller Veronika Kató Réka Vizsgálatok az élelmiszerek egészségességének megítélésével kapcsolatban
14 Kovács Gábor A tulajdonosi érték mérésének korlátai
15 Kőmíves Csaba Kovács Norbert Munkahelyi elégedettség vizsgálata a vendéglátásban Nyugat-dunántúli régióban
16 Lőre Vendel Üzleti szimulációs tréningek fejlesztése agilis szemléletben
17 Lőre Vendel Kovács Gábor Munkapiaci változások a friss digitalizációs trendek tükrében
18 Nagy Zoltán András Szabó Miklós Helyérték változásának fuzzy logikán alapuló modellezése logisztikai rendszerekben
19 Papp Ilona Santi Setyaningsih

Szegedi Zoltán

Tősi Julianna

Strategy Consciousness of Hungarian SMEs The Lessons of an Empirical Survey

   

  

Kari események

Nincs megjelenítendő esemény!